Heksenwaan

7 juni 2014

Afgelopen twee weken hebben we gerepeteerd voor de musical Heksenwaan. Gisteravond was de premiére in een volle Oranjerie te Roermond. Na de vele positieve reacties die de cast en crew hebben mogen ontvangen spelen we vanavond de tweede voorstelling. Morgen en maandag is er een matinee voorstelling welke begint om 14:00 uur en een avondvoorstelling die om 20:00 aanvangt. Er zijn nog enkele kaarten.

Hieronder een kleine sfeerimpressie.

20140607-192336-69816274.jpg

Lichtontwerp is gemaakt door Roland de Jong. Audio-ontwerp en geluidstechnicus tijdens de show is in handen van Léon Bartels. Materialen worden geleverd door Houben Souren Verhuur.

0 reacties

Geef een Reactie

Mee discussiëren?
Doe mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>