Samenwerken? Niks mis mee!

16 april 2014

We krijgen regelmatig de vraag; “hoe zit het nu met S-T-E en Houben Souren Verhuur? Zijn jullie nu één bedrijf?” We kunnen ons voorstellen dat het af en toe niet helemaal duidelijk is, daarom proberen wij in dit artikel uit te leggen hoe het zit. Zeker omdat wij een grote voorstander zijn van transparant ondernemen met als basis een goede communicatie.

S-T-E, opgericht in 2003, en Houben Souren Verhuur (voorheen Houben Media Verhuur) oorspronkelijk opgericht in 1976, hebben elkaar een aantal jaar geleden gevonden. Dat is uitgegroeid tot een dynamische samenwerking. We vullen elkaar aan en maken gebruik van elkaars diensten. Een samenwerking zoals S-T-E en Houben Souren Verhuur voeren begint bij het op een lijn zitten. Bij beide bedrijven staan een goede communicatie, transparantie en komen tot een oplossing hoog in het vaandel. Met de 50 jaar ervaring die we samen hebben opgebouwd kunnen we putten uit een bron van veel ervaring en kennis. Daarbij hebben beide bedrijven een duidelijke bedrijfsfilosofie. Kwaliteit en service daar draait het om. Daarom werken we uitsluitend met gerenommeerde merken en kunnen we ten alle tijden een vervangend product leveren mocht de electronica ons toch in de steek laten. Voortdurend wordt er geïnvesteerd in nieuwe technieken en uitbreiding van ons verhuur assortiment. Evenals het blijven bijscholen van onze werknemers.

Waar Houben Souren Verhuur hun sporen meer dan verdient heeft in het zakelijke segment (b2b-events, congressen, (bedrijfs-)openingen, vergaderingen e.d.) is S-T-E voornamelijk actief geweest in de theater- en evenementenwereld.

Samenwerken brengt meer. Niet alleen tussen S-T-E en Houben Souren Verhuur wordt er intensief samengewerkt. Ook met Extra Events te Neer en MPP te Eijsden is een goed samenwerkingsverband.

Kortom als u opzoek bent naar een betrouwbare partner in de AV-sector, bent u bij ons aan het goede adres. Of het nu gaat om een concert, theatershow, congres of zakelijke event waarbij u licht, geluid, video bij nodig heeft, samen komen we er uit.

 

Houben Souren Verhuur (Roermond & Maastricht)
www.houbensouren.nl

hsv

 

S-T-E (Nederweert)
www.s-t-e.nl

STE

0 reacties

Geef een Reactie

Mee discussiëren?
Doe mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>