Joss Mennen & Vrînde “De Reis van dien Laeve”

9 april 2014

Op zaterdag 29 maart jl. werd er gerepeteerd voor de nieuwe theatershow van Joss Mennen & Vrînde “de Reis van dien Laeve” in de opslag van onze vaste zakenpartner Houben Souren Verhuur. Voor deze fantastische theatershow vullen S-T-E en Houben Souren Verhuur elkaar (wederom) prima aan. We zijn verantwoordlijk voor het technische ontwerp en voorbereidingen. Tijdens de shows leveren we apparatuur voor licht, geluid en beeld. Ook de bediening van deze apparatuur is in handen van S-T-E en Houben Souren Verhuur.

Afgelopen zaterdag, 5 april, ging de show in premiere. Op dinsdag 29 april is de show nog te zien in Sittard.

Joss Mennen Theater 2014-002

0 reacties

Geef een Reactie

Mee discussiëren?
Doe mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>