Voorproefje Rogstaekerslegende

21 januari 2014

Afgelopen week is de videoclip uitgekomen van het nummer “Ich kan ‘m neet vergaete”, gezongen door Wendy van Dooren. Wendy speelt de rol van Mieke in de Rogstaekerslegende. De clip is vormgegeven door Fer Nijssen. Regie door Dorus van de Bosch.

Wij als S-T-E zullen samen met Houben Souren Verhuur de musical “Rogstaekerslegende” Ā voorzien van de nodige techniek. Momenteel zijn wij druk met alle voorbereidingen hiervoor. Komt allen kijken op 2 & 3 mei op de Markt in Weert.

0 reacties

Geef een Reactie

Mee discussiƫren?
Doe mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>