Boonte Aovundj 2014 van V.V. de Rogstaekers

21 januari 2014

Momenteel zijn wij druk met de Boonte Aovundj van V.V. de Rogstaekers uit Weert in het Munttheater. S-T-E maakt al jaren deel uit van het technisch team. Dit jaar verzorgt S-T-E het geluid voor zowel de zaal als monitormix. Ook zijn we toeleverancier van extra materialen welke worden ingezet. Vanavond is alweer de 6de show uit een reeks van 10 avonden vol lachen, gieren, brullen.

0 reacties

Geef een Reactie

Mee discussiƫren?
Doe mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>